Clash
Pokémon Rumble wereld wachtwoorden

Pokémon Rumble wereld wachtwoorden

Clash

Pokémon Rumble Wereld

Clash

Pokemon rumble world

Het spel speelt zich af in het koninkrijk van speelgoed. Aan het begin van het spel, de koning begroet de speler Mii, jaloers op een magiër die heeft 10 Pokémon, terwijl de koning slechts één Pikachu. De koning vraagt de speler om zijn Pikachu te lenen en te gaan vangen Pokémon. De speler Mii verlaat het paleis via een heteluchtballon om wilde Toy Pokémon te verzamelen en belandt in trainingsveld van de koning.

Pokémon Rumble Wereld Wachtwoorden

Wanneer de speler terug naar het kasteel, de Koning dubs de speler een officiële avonturier, “door de koning zelf onderschreven”, en de speler naar voren komt in het kasteel binnenplaats.

In deze fase, mits de speler het toneel voltooid, zal de speler altijd kunnen een Torchic en Treecko verzamelen. De Wurmple, evenals de Mudkip en Marshtomp in de baas gebied niet kunnen worden gevangen.

Pokémon Rumble Wereld Codes

Clash

Binnenplaats van het kasteel

De binnenplaats fungeert als hub voor het hele spel. Vanaf hier kan de speler interactie met onlangs gevangen Pokémon, een aantal Mii-personages, en toegang te krijgen tot de verschillende gebouwen om verschillende dingen, zoals winkelen of uit te gaan op avontuur te doen.

Terwijl in de binnenplaats, de speler bestuurt een stuk speelgoed Pokémon en kan Pokémon wisselen voor te bereiden op hun volgende avontuur. Op de binnenplaats, kan de speler naast een Mii-personage of Pokémon druk op de A-knop om te interageren met het. Mii-personages zal in het algemeen bieden aan de speler te nemen aan één van de twee dagelijkse ‘special treat “gebieden of naar het laatste gebied bezocht. Af en toe zal zij voorwerpen met de speler, met inbegrip van Poké Diamonds delen. Als de speler interageert met zijn of haar eigen Mii, dat Mii ofwel voeden de Pokémon, huisdier het, dansen met de Pokémon door dobberende heen en weer snel, of uit te nodigen de Pokémon te springen en worden gehouden. Sommige Pokémon (met name Legendarische Pokémon zoals Kyogre en Mewtwo), op uitnodiging zal worden gehouden, zal in plaats daarvan springen op de Mii, pletten het plat voor een moment.

Pokémon Rumble wereld gem wachtwoorden

Als hij niet de interactie met andere personages in de binnenplaats, op de A-knop zal de Pokémon veroorzaken om uit te kijken naar de speler direct (alsof kijken naar de camera filmen van het gebied). Als u op de B-knop zorgt ervoor dat het springen op en neer terwijl het maken van zijn kreet, die de speler Mii soms kan uitnodigen om het rond te jagen; als de speler weigert om te communiceren met de Mii na verloop van tijd, zal de Mii kijken triest. Mii-personages kunnen ook struikelen over hun voeten en op de grond vallen met een verbaasde blik, en soms te behouden die geschokt meningsuiting of draai verdrietig na het krijgen van een back-up.

Andere spelers Mii-personages kunnen spel de speler bezoeken via StreetPass en SpotPass, of door hen uit te nodigen voor de functie “Call Someone Online”, die drie Mii-personages nodigt uit tot het spel en kost 10 Play Coins per gebruik, maar kan worden gebruikt voor gratis eenmaal per dag. Die Mii-personages, na te zijn opgeslagen in een stadium kan worden weergegeven op de binnenplaats met hun partner Pokémon (die zal worden opgenomen zoals gezien in de Pokédex).

Tot vier Mii-personages kunnen zijn op de binnenplaats op een moment. Twee van hen zal bieden aan de speler te nemen aan de laatste fase van de eigenaar van die Mii bezocht via ballon als een “speciale traktatie”. Als de speler de ballon waar de stage wordt gevonden heeft gekocht, zal reizen met die Mii op die dag kostte 500Ⓟ totdat het podium eenmaal is gewist. Daarna, of als de ballon niet is aangekocht, de reis kost een 1 Poké Diamond plaats. Een derde Mii zal aanbieden om de speler te nemen aan de laatste etappe die ze bezochten (met uitzondering van Changing Land of een podium bezocht door een Mii). Dit kost 1 Poké Diamond als de etappe was een oprit of Center gebied, 2 Poké Diamonds voor een Back area of 3 Poké Diamonds voor een speciale ruimte. Deze Mii-personages automatisch naar verschillende opgeslagen Mii-personages elke dag. De eerste Mii dat is opgeslagen in de huidige dag wordt weergegeven als de vierde Mii op de binnenplaats. Af en toe zal dit Mii de speler 1-3 Poké Diamonds geven. Als een van de Mii momenteel op de binnenplaats bezoek van de speler spel weer wordt deze vervangen of verwijderd op dezelfde wijze als wanneer een nieuwe dag was begonnen.

Clash

13 photos of the "Pokémon Rumble wereld wachtwoorden"

Pokémon Rumble WereldPokémon Rumble Wereld TipsPokémon Rumble Wereld Legendarische CodesPokémon Rumble Wereld GlanzendPokémon Rumble Wereld Codes 2016Pokémon Rumble Wereld Mega EvolutiePokémon Rumble Wereld Gem WachtwoordenPokémon Rumble Wereld 3dsPokémon Rumble Wereld CheatsPokémon Rumble Wereld BeoordelingPokémon Rumble Wereld CodesPokémon Rumble Wereld WachtwoordenPokémon Rumble Wereld Trailer

Related posts of "Pokémon Rumble wereld wachtwoorden"

pokemon ex

Pokemon explorers van de hemel

Pokemon ex Spelers kruipen in de huid van een Pokémon trainer en hun Pokémon met behulp van zijn tegenstander om te vechten. Spelers spelen Pokémon op het veld en de aanval van je tegenstander Pokémon. Een Pokémon die genoeg schade geslagen hebben geleden, en de speler die de vissen geëlimineerd heeft een prijs kaartje. Meestal...

pokemon maan en zon

Pokemon maan en zon release datum

Pokemon maan en zon Spelers beginnen hun reis in de stad Littleroot waar de families van de regio Johto aan de vader van de speler zijn verhuisd, Norman is de leider Petalburg sportschool. Het verhaal begint met de speler het rijden in een busje bewegende, het bereiken van worteltjes. Na het afstappen van de bus,...

pokemon ds

Pokemon ds rom hacks

Pokemon ds Stop PokéVision onvoorbereid vele zeldzame Pokémon werken. Gelukkig is er een adapter die je zal toelaten om Pokemon blijft hoog in de regio. het vinden van een nieuwe SIM-kaart naast de zeldzame Pokémon Go Moe Pidgey en Rattata? Moe van het gebruik van de geïntegreerde radar Pokemon Go, zijn niet altijd betrouwbaar in...

pokemon HeartGold

Pokemon HeartGold Action Replay codes

Pokemon heartgold Als Pokémon Gold en Silver, HeartGold en SoulSilver zijn georganiseerd in de Johto en Kanto verbeelding van de franchise van de wereld. De wereld richt zich op het bestaan van wezens genaamd Pokémon met speciale vaardigheden. onbezongen held is een jonge Pokémon trainer die in New Bark Town woont. Aan het begin van...

Clash
Clash
!-- Histats.com START (aync)-->