Clash
Pokemon serena in het echte leven

Pokemon serena in het echte leven

Clash

Pokemon Serena

Clash

Pokemon serena

Als een klein kind, werd Serena naar Kanto, tegen zijn wil, naar een zomerkamp Pokémon, die werd georganiseerd door Professor Oak bij te wonen. Op een dag, terwijl in het kamp, werd verloren in een nabijgelegen bos en werd verrast door een Poliwag, omvallen en gekwetst zijn knie. Toen ontmoette hij Ash Ketchum, die op zoek was naar dezelfde Poliwag en zag Serena. Het realiseren van zijn knieblessure, haalde hij een zakdoek en wikkelde het rond zijn geblesseerde knie, zeggen dat het een goed geluk charme en dat de pijn weg zou gaan. Echter, wanneer Serena bleef knieblessure, Ash zei: “Geef niet op zijn buitensporige” en hielp haar overeind voor haar toetreding tot buiten het bos. Later keerde hij terug naar Kalos, brengen langs de zakdoek en de herinnering aan zijn ontmoeting met Ash.

Pokemon Serena En As

Serena maakte haar eerste verschijning op het scherm in Kalos, waar dromen en avonturen Begin !, Wanneer ze wakker werd Fletchling dwingen zijn moeder. In Lumiose Stad Chase !, Ze probeerde Rhyhorn ras praktijk na te zijn aangemoedigd door haar moeder, een beroemde hardloper Rhyhorn zelf. Pogingen Serena bij het beheersen Rhyhorn haar moeder eindigde met zijn verzonden crashen op de grond.

Later die avond, Serena klaagde over zijn vroegere praktijk van het verlaten van een aantal krassen op zijn gezicht. Ze zitten om een nieuwsbericht over een incident dat plaatsvond in Lumiose stad te kijken. Op het scherm zag hij Ash probeert te kalmeren een razende Garchomp Torre Prisma en erkende Ash als een jongen die hij in zijn jeugd had gekend. De volgende dag, tijdens het voeden Rhyhorn, Serena dacht hardop dat iets interessants gaat gebeuren en het was Ash.

Pokemon Serena Fanfiction

Clash

Ze begon haar reis Pokémon in een strijd van de mobiliteit lucht! toen ik op weg naar het laboratorium van professor Sycamore in Lumiose stad. Direct na aankomst, Serena vraagtekens bij de leraar over de jongen op televisie en bevestigde dat het inderdaad Ash Ketchum. Echter, om de teleurstelling van Serena, Ash had al Lumiose Stad vertrokken naar Santalune City Gym gisteren. dan Serena bood aan haar oorspronkelijke Pokémon te kiezen.

Pokemon serena fanfiction

In een verrassend frisse vriendschap !, Serena koos Fennekin, kreeg een Pokédex, en begon zijn reis. Later die dag, ging ze verder te reizen met Fennekin, maar wilde niet naar het kamp ‘s nachts na het zien sommige wilde Venipede. Ze werd aangevallen door een wilde Vespiquen ze aanzagen een persoon, alleen maar om weg te schrikken Fennekin Vespiquen. Toen één Serena Joy verpleegster, die hem waar op zoek naar de dichtstbijzijnde Pokémon Center ontmoet verteld.

Windy Santalune in een sportschool strijd! Eindelijk kwamen naar de stad en vonden Santalune Ash tijdens zijn gevecht gymnastiek met de viola. Ze werd voorgesteld aan hem, Clemont, en Bonnie, na zijn terugkeer in zijn rugzak, toen hij achter in de sportschool werd achtergelaten. Aan het einde van de aflevering, Ash vraagt of hij herinnert zich het, op welk punt de episode eindigt abrupt.

In de strijd tegen fijn! Ice, onthulde ze dat de twee ontmoetten elkaar op zomerkamp Pokémon toen ze jonger waren. Hoewel Ash herinnerde het kamp, dat hij niet specifiek herinnert naleving van Serena, tot zijn teleurstelling. Serena snel herwon zijn kalmte en herinnerde hem eraan dat bij een gelegenheid zei hij dat hij nooit opgeven. Bij deze woorden hielpen ze Ash zetten hun opleiding om de rematch tegen Viola winnen. Tijdens de rematch, Ash was zichtbaar begint te worden overweldigd door de bestrijdingsstrategie Viola, maar Serena schreeuwde om nooit op te geven.

De inspiratie die ooit Serena had nu was hem te geven, en deze woorden moedigde hem aan om de strijd voort te zetten. Aan het einde van de aflevering, na het winnende logo bug, Serena Ash gevraagd wat zijn toekomstplannen waren.

Serena officieel begon reist met Ash en zijn vrienden in Dar Chase in de race Rhyhorn !. Dit was toen Serena liet zien waarom ze begon haar reis in de eerste plaats. Na het bekijken van Ash op TV, besloot hij dat hij een Pokémon reis zou beginnen met het oog op de zakdoek gebruikt om zijn knieblessure te herstellen terug te keren. Nadat ze de zakdoek terug, Ash herinnerde zijn ontmoeting en noemde het “meisje met strooien hoed.”

Later, Serena hielp leren Ash hoe te rijden en race in een Rhyhorn toen hij een belang in Rhyhorn races uitgedrukt. Door dit te doen, het advies van Serena in Rhyhorn en paardrijden Rhyhorn snel veranderde toen de Rhyhorn was zeer vriendelijk naar haar. Later, terwijl ze Ash hielp leren lopen, gelijkaardige woorden Serena moeder had haar tijdens hun paardrijlessen thuis Rhyhorn zei hardop schreeuwde. Op dat moment, Serena realiseerde hij de sport van het racen Rhyhorn verkeerd had beoordeeld en ze misschien niet zo veel als ik dacht haten. Serena zei in dezelfde aflevering hekel races niet Rhyhorn, maar ik wilde een doel dat je nog meer wilt.

De volgende dag, Ash werd gevangen genomen door Team Rocket en Serena moest redden helpen. Dit was toen Serena had zijn eerste slag Pokémon, commandant Fennekin gebruiken Ember op criminelen. Aan het einde van de aflevering, gaf ze Ash een zak koekjes, zegt dat het zijn manier om hem te bedanken voor alles wat hij voor haar had gedaan was.

Clash

15 photos of the "Pokemon serena in het echte leven"

Pokemon SerenaPokemon Serena X ReaderPokemon Serena SpelPokemon Serena CijferPokemon Serena HuilenPokemon Serena EeveePokemon Serena KapselPokemon Serena En CalemPokemon Serena AlolaPokemon Serena OutfitsPokemon Serena Fan ArtPokemon Serena KostuumPokemon Serena FanfictionPokemon Serena En AsPokemon Serena In Het Echte Leven

Related posts of "Pokemon serena in het echte leven"

pokemon pearl

Pokemon pearl action replay codes

Pokemon pearl Pokemon films, tv-shows en video games kunnen de Pokémon Trading Card Game (TCG Pokémon) te spelen. Heb E 'met je vrienden leuke en interessante manier in de echte wereld van Pokemon! Play Lees hieronder om te leren hoe Pokemon TCG Schud het dek. Als je 60 kaarten in het dek en edngan ongeval....

pokemon colosseum

Pokemon colosseum shadow pokemon

Pokemon colosseum Het spel begint met een opening scène waarin de speler het stelen van apparatuur uit de sterk bewaakte hoofdkwartier van Team Snagem, en vervolgens over te gaan tot Espeon en Umbreon als de basis ontploft te vluchten. Na het rijden op een vreemde één-wielige motorfiets voor een tijdje, de speler stopt bij het...

pokemon knuffels

Pokemon knuffels marktplaats

Pokemon knuffels Pokemon Smeraldo, D. van der Monster Tasken del Giappone bekend als Smaragd Poketto Monsuta Emerarudo ,?), Adakah Videogiochi sviluppati Dr. Yang ruolo het spel Ungewöhnlich N Uitgegeven para la porta draagbare Nintendo Game Boy Advance Konsol. Het Het Werd Eerst Uitgebracht de Giappone para 16 de Werd niet-Settembre 2004 Da Dentro de Uitgebracht...

pokemon meme

Pokemon meme generator

Pokemon meme Het is iedereen kan praten - kinderen opgewonden werknemers manisch op zoek naar bedrijven op hun ochtend pendelen om te werken - al met zijn telefoon naar links, rechts en midden in de wereld buiten je handen op schattige wezens Pokemon oprapen. Na het overwinnen van de lichte obstakel dat het spel is...

Clash
Clash
!-- Histats.com START (aync)-->