Clash
Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1

Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1

Clash

Types Pokemon

Clash

Pokemon types

Alle Pokémon wezens en hun acties zijn aangewezen bepaalde types. Elk type heeft een aantal taaiheid en ook tekortkomingen in zowel aanval als bescherming. In de strijd, moet je Pokémon en bewegingen die een soort voordeel ten opzichte van je tegenstander te gebruiken; Daarbij zal zeker leiden veel vertonen in vergelijking met typisch.

Pokemon Diagramtypen

Een enkel-type uitkering (bijvoorbeeld een Water aanval versus een Ground-type Pokémon) zal de netto dubbele typisch probleem. De voordelen ook accumuleren, dus een dubbel-type voordeel (bijvoorbeeld een water aanval tegen een Ground / Rock-type Pokémon) zal zeker net je viervoudige schade. In beide gevallen krijgt u het bericht Het is super efficiënt! in-game na de aanval.

Omgekeerd zal een solitary- evenals dubbel-type nadeel zeker invloed hebben op vijftig procent, evenals een kwart normale schade in het bijzonder. Hier vindt u het bericht Het is niet extreem betrouwbaar … in-game te zien.

Pokemon Types Zwakte

Clash

Een bijkomend voordeel dat u kon krijgen is dezelfde soort Attack Voordeel (STAB). Zoals de naam al doet vermoeden, dit verhoogt de kracht van de beweging als de opvallende Pokémon heeft precies dezelfde soort als de stap maakten gebruik van (bijvoorbeeld een Fire-type Pokémon met behulp van een Fire-type verhuizing). In dit geval de schade is 1,5 keer typisch. Opnieuw is dit heeft bijgedragen aan een andere voordelen, dus een Water-type Pokémon met behulp van een Water-type move tegen een Ground / Rock-type Pokémon zal zeker zak je 6 keer (2 x 2 x 1,5) normale schade!

Aan het Rustboro Gym, de speler vecht Roxanne en verdient ook de Stone Badge; Vervolgens wordt de gamer wandelingen recht in de Devon Onderzoeker Petalburg Woods. Hij vertelt de gamer dat hij werd beroofd door MagmaOR Team / Group AquaAS waarin de speler nodig hebt om de Devon Item terug van de slechte groep te krijgen. De gamer na die leidt naar Route 116, alsmede zich een oude man genaamd Mr. Briney die hen vertelt dat de wetteloze team ook Wingull Peeko gekaapt en in Rusturf Passage ingevoerd. De speler confronteert de grunt in de tunnel en houdt de Devon Goods, samen met het redden van Peeko.

Pokemon types overeenkomen

Zodra de Devon items worden teruggestuurd, de wetenschapper vraagt de gamer om hen te leveren aan het gazon in Slate Port City. De speler zal zeker toen meneer Stone, de voorzitter van de Devon Firm, waarbij de gamer om Dewford de stad te bezoeken en ook een brief aan zijn zoon, Steven vraagt; hartelijk dank voor de vorige opdracht van de gamer, de heer Steen geeft de speler een gloednieuwe upgrade voor de Pokenav Plus, de Buzznav. De speler reilen en zeilen terug door de Petalburg Woods in het huis van de heer Briney, waar hij geeft de gamer een rit naar beneden Route 105 tot Dewford Town.

Net ten noorden van Dewford op Cursus 106 is de Granite grot, waar Steven verkennen. De grot is open voor bezoekers, maar de ruimte waar Steven werd geblokkeerd door geïnteresseerde wandelaars. Ze zijn geslaagd voor het moment dat de gamer verdient de Knuckle Badge uit Brawly de Dewford Gym. De speler Suches als Steven in de Granite Cavern, op zoek naar een muurschildering van een Groudon, stelde met omegasOR / Kyogre met alphasAS evenals voorkomen oude legendes. Na het beluisteren van Steven, de speler levert de brief aan hem, hij compenseert de speler met TM51 (Steel Wing) als vertelt de speler dat hij / zij kan de Pokémon League kampioen te worden.

Aan het Rustboro Health club, de speler vecht Roxanne en heeft recht op de Rock Badge; Na dat de gamer wandelingen recht in de Devon Onderzoeker Petalburg Woods. Hij informeert de speler dat hij werd ingebroken door MagmaOR Group / Team AquaAS en ook dat de speler moet de Devon Goederen terug van de goddelozen team te krijgen. De gamer zal zeker toen Mr. Rock, de voorzitter van de Devon Firm, waarin de speler te stoppen door Dewford Gemeenschap, alsmede een brief aan zijn zoon, Steven leveren vraagt; bedankt voor de vorige baan van de gamer, de heer Steen geeft de gamer een nieuwe upgrade voor de Pokenav Plus, de Buzznav. Na het betalen van aandacht voor Steven, de gamer levert de brief aan hem, hij kent de gamer met TM51 (Steel Wing) als informeert de speler dat hij / zij zou kunnen komen aan de Pokémon League Champ zijn.

Clash

15 photos of the "Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1"

Types PokemonPokemon Soorten TrainersPokemon Soorten PokeballsPokemon Types Gen 3Pokemon Types SymbolenPokemon Types OvereenkomenPokemon Types In OrdePokemon Types QuizPokemon Types EffectiefPokemon Soorten In Kaart Te Brengen Gen 1Pokemon Types Pokemon GaanPokemon Types Gen 1Pokemon Types ZwaktePokemon DiagramtypenPokemon Types Vechten

Related posts of "Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1"

pokemon memes

Pokemon memes in het Spaans

Pokemon memes White verschijnt eerst kijken naar de opnames voor een Xtransceiver commerciële toen ze tegenkomt Black schreeuwen uit zijn ambitie om een Master Trainer worden. Wanneer ze ontdekt dat hij een mannelijke Tepig, besluit ze hem in te huren, als gevolg van haar geloven dat ze nodig had om slechts een vrouwelijke Tepig brengen,...

pokemon verenigde staten onderdanen

Pokemon verenigde staten onderdanen

Pokemon kaarten ex Vandaag zijn er veel verschillende soorten van Pokemon kaarten. Ik zal proberen de beste kort en duidelijk mogelijk. Bovendien zal ik een korte vermelding van de waarde te maken. Pokemon kaarten (totaal) in totaal. Ze kunnen worden geïdentificeerd door de cirkel rond de rechterbenedenhoek van de kaart. De waarde van de kaart...

pokemon ds

Pokemon ds rom hacks

Pokemon ds Stop PokéVision onvoorbereid vele zeldzame Pokémon werken. Gelukkig is er een adapter die je zal toelaten om Pokemon blijft hoog in de regio. het vinden van een nieuwe SIM-kaart naast de zeldzame Pokémon Go Moe Pidgey en Rattata? Moe van het gebruik van de geïntegreerde radar Pokemon Go, zijn niet altijd betrouwbaar in...

pokemon meme

Pokemon meme generator

Pokemon meme Het is iedereen kan praten - kinderen opgewonden werknemers manisch op zoek naar bedrijven op hun ochtend pendelen om te werken - al met zijn telefoon naar links, rechts en midden in de wereld buiten je handen op schattige wezens Pokemon oprapen. Na het overwinnen van de lichte obstakel dat het spel is...

Clash
Clash
!-- Histats.com START (aync)-->