Clash
Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1

Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1

Clash

Types Pokemon

Clash

Pokemon types

Alle Pokémon wezens en hun acties zijn aangewezen bepaalde types. Elk type heeft een aantal taaiheid en ook tekortkomingen in zowel aanval als bescherming. In de strijd, moet je Pokémon en bewegingen die een soort voordeel ten opzichte van je tegenstander te gebruiken; Daarbij zal zeker leiden veel vertonen in vergelijking met typisch.

Pokemon Diagramtypen

Een enkel-type uitkering (bijvoorbeeld een Water aanval versus een Ground-type Pokémon) zal de netto dubbele typisch probleem. De voordelen ook accumuleren, dus een dubbel-type voordeel (bijvoorbeeld een water aanval tegen een Ground / Rock-type Pokémon) zal zeker net je viervoudige schade. In beide gevallen krijgt u het bericht Het is super efficiënt! in-game na de aanval.

Omgekeerd zal een solitary- evenals dubbel-type nadeel zeker invloed hebben op vijftig procent, evenals een kwart normale schade in het bijzonder. Hier vindt u het bericht Het is niet extreem betrouwbaar … in-game te zien.

Pokemon Types Zwakte

Clash

Een bijkomend voordeel dat u kon krijgen is dezelfde soort Attack Voordeel (STAB). Zoals de naam al doet vermoeden, dit verhoogt de kracht van de beweging als de opvallende Pokémon heeft precies dezelfde soort als de stap maakten gebruik van (bijvoorbeeld een Fire-type Pokémon met behulp van een Fire-type verhuizing). In dit geval de schade is 1,5 keer typisch. Opnieuw is dit heeft bijgedragen aan een andere voordelen, dus een Water-type Pokémon met behulp van een Water-type move tegen een Ground / Rock-type Pokémon zal zeker zak je 6 keer (2 x 2 x 1,5) normale schade!

Aan het Rustboro Gym, de speler vecht Roxanne en verdient ook de Stone Badge; Vervolgens wordt de gamer wandelingen recht in de Devon Onderzoeker Petalburg Woods. Hij vertelt de gamer dat hij werd beroofd door MagmaOR Team / Group AquaAS waarin de speler nodig hebt om de Devon Item terug van de slechte groep te krijgen. De gamer na die leidt naar Route 116, alsmede zich een oude man genaamd Mr. Briney die hen vertelt dat de wetteloze team ook Wingull Peeko gekaapt en in Rusturf Passage ingevoerd. De speler confronteert de grunt in de tunnel en houdt de Devon Goods, samen met het redden van Peeko.

Pokemon types overeenkomen

Zodra de Devon items worden teruggestuurd, de wetenschapper vraagt de gamer om hen te leveren aan het gazon in Slate Port City. De speler zal zeker toen meneer Stone, de voorzitter van de Devon Firm, waarbij de gamer om Dewford de stad te bezoeken en ook een brief aan zijn zoon, Steven vraagt; hartelijk dank voor de vorige opdracht van de gamer, de heer Steen geeft de speler een gloednieuwe upgrade voor de Pokenav Plus, de Buzznav. De speler reilen en zeilen terug door de Petalburg Woods in het huis van de heer Briney, waar hij geeft de gamer een rit naar beneden Route 105 tot Dewford Town.

Net ten noorden van Dewford op Cursus 106 is de Granite grot, waar Steven verkennen. De grot is open voor bezoekers, maar de ruimte waar Steven werd geblokkeerd door geïnteresseerde wandelaars. Ze zijn geslaagd voor het moment dat de gamer verdient de Knuckle Badge uit Brawly de Dewford Gym. De speler Suches als Steven in de Granite Cavern, op zoek naar een muurschildering van een Groudon, stelde met omegasOR / Kyogre met alphasAS evenals voorkomen oude legendes. Na het beluisteren van Steven, de speler levert de brief aan hem, hij compenseert de speler met TM51 (Steel Wing) als vertelt de speler dat hij / zij kan de Pokémon League kampioen te worden.

Aan het Rustboro Health club, de speler vecht Roxanne en heeft recht op de Rock Badge; Na dat de gamer wandelingen recht in de Devon Onderzoeker Petalburg Woods. Hij informeert de speler dat hij werd ingebroken door MagmaOR Group / Team AquaAS en ook dat de speler moet de Devon Goederen terug van de goddelozen team te krijgen. De gamer zal zeker toen Mr. Rock, de voorzitter van de Devon Firm, waarin de speler te stoppen door Dewford Gemeenschap, alsmede een brief aan zijn zoon, Steven leveren vraagt; bedankt voor de vorige baan van de gamer, de heer Steen geeft de gamer een nieuwe upgrade voor de Pokenav Plus, de Buzznav. Na het betalen van aandacht voor Steven, de gamer levert de brief aan hem, hij kent de gamer met TM51 (Steel Wing) als informeert de speler dat hij / zij zou kunnen komen aan de Pokémon League Champ zijn.

Clash

15 photos of the "Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1"

Types PokemonPokemon Soorten TrainersPokemon Soorten PokeballsPokemon Types Gen 3Pokemon Types SymbolenPokemon Types OvereenkomenPokemon Types In OrdePokemon Types QuizPokemon Types EffectiefPokemon Soorten In Kaart Te Brengen Gen 1Pokemon Types Pokemon GaanPokemon Types Gen 1Pokemon Types ZwaktePokemon DiagramtypenPokemon Types Vechten

Related posts of "Pokemon soorten in kaart te brengen gen 1"

Pokémon ranger

Pokémon Ranger en de tempel van de zee

Pokemon ranger White ziet vertegenwoordigt de eerste commerciële opname van Xtransceiver een schreeuw donkerder de ambitie om een Master Trainer worden. Toen hij hoorde dat hij een man Tepig was, besloot hij hem in te huren vanwege de overtuiging dat hij nodig had om een Tepig vrouw te besteden, alleen om te ontdekken dat ze...

pokemon quiz

Pokemon quiz antwoorden

Pokemon quiz Pokemon collectie van video games gemaakt door Video game Fanatic en Creatures Inc., evenals gepubliceerd door Nintendo als onderdeel van een media-licentie Pokemon. Gepubliceerd in 1996 in Japan voor de Video game Child, de belangrijkste collectie van computer role-playing game (RPG) blijft in alle mobiele Nintendo generatie gadgets. De spellen worden vaak gelanceerd...

pokemon box

Pokemon boxer briefs

Pokemon box White eerste blik op de start van de commerciële Xtransceiver wanneer u wordt geconfronteerd met zwarte je ambities huilen een meester trainer te zijn. Wanneer ze ontdekt dat hij een man Tepig, besluit hij te huren vanwege de overtuiging dat het noodzakelijk is om te besteden enige vrouwelijke Tepig is, alleen om te...

pokemon verenigd

Pokemon united generator

Pokemon verenigd White zal de eerste commerciële Xtransceiver record toen ze ze huilen ambities gezicht zwarte hoofdcoach. Toen hij zich realiseerde dat dit was Tepig man, besloot hij om hem in te huren als gevolg van hem te geloven dat hij was slechts één vrouw Tepig, om uit te vinden brachten beide seksen echt nodig...

Clash
Clash
!-- Histats.com START (aync)-->