Clash
Pokemon x en y Pokedex

Pokemon x en y Pokedex

Clash

Pokemon X En Y

Clash

Pokemon x en y

Een nieuwe Pokémon-avontuur in 3D gevuld met nooit gezien Pokémon werd voor het eerst gelanceerd in het leven! Pokemon X en Y staat voor een nieuwe generatie van Pokémon en neemt spelers op een spannend nieuw avontuur in 3D-weergave.

Pokemon X  En Y Rom

U kunt gaan op de weg als man of vrouw, en je kunt kiezen hoe je kijkt naar de algemene held! Krijg ideeën voor u, dan krijg uit uw reis!

Je avontuur gebeurde in de Kalos ruime gebied om de stad te verkennen om mensen te ontmoeten, en ontmoet veel Pokémon. Het Lumiose stad, de centrale hub van de regio, waar je niet vaak hebben terug te komen in uw vakantie reizen.

Pokemon X En Y Starters

Clash

staat Gelieve voor elk nieuw type Pokémon fee, Pokémon eerste nieuwe vorm van Dark-type Pokémon en het type staal er introduceerde bijna een decennium. Type Fee bewegingen zijn zeer effectief tegen Dragon-type Pokémon. Dit type van de bijeenkomst is Sylveon Fairy Pokémon, de ontwikkeling van nieuwe vormen van Eevee!

Elke nieuwe battle formaat voor nieuwe spelers en pro Pokémon plezier. Sky strijd aanbevolen duels tussen Pokémon, en kan de vlucht Horde te verzamelen, is een enorme spel waarin een van je gezicht wilde Pokémon plotseling Pokémon! Deze nieuwe methoden zullen elke Pokémon te maken in kwestie.

Pokemon x en y walkthrough

Naast de nieuwe soorten te bestrijden, je Pokémon Amie heeft ook te onderhouden. Pet food, huisdieren, en je Pokémon games om uw link te verhogen. Hoe meer je speelt met je Pokémon, vriendelijk, zal be-en waarschijnlijk beter voor u in de strijd.

Kalos er rond om veel mensen te ontmoeten. Eerst is er de briljante professor Sycamore. De Pokémon onderzoek en is op zoek naar jou en je vrienden om hulp. Het kan ook betast van tijd tot tijd met je vechten. maar u kunt ook voldoen aan een mysterieuze organisatie leden van de flare-Team. Alles wat ze doen is een raadsel.

Pokémon Pokémon X en Y, zijn enkele Pokémon op de lange slaap macht te gebruiken. Dit heet de evolutie van een speciaal type Mega Evolution. In aanvulling op een veel grotere kracht kan Mega-Evolved Pokémon zie ook een verandering in hun eigendom of te geven!

Er is een nieuwe methode training Pokémon Super-Training! Met een uitstekende opleiding, is niet het niveau van je Pokémon, maar een fundamentele statistieken, de kernwaarden die je Pokémon vechten vaardigheden te bepalen. Basic statistieken kan worden verbeterd in de vorige Pokémon-titels, maar in Pokémon X en Y met behulp van de elementen en andere methoden, zul je in staat om hun leven gemakkelijker te verbeteren dan in het verleden, dankzij de geweldige training.

De nieuwe speler zoeksysteem (PSS) biedt allerlei nieuwe manieren om te communiceren met andere spelers. Met PSS je kunt vechten en de handel met andere spelers over de hele wereld en de O-krachten te delen speciale vaardigheden wanneer u de aspecten van het spel te verhogen. En de kenmerken van PSS Holo Caster maakt de uitwisseling van berichten, op afstand met de coaches en andere Pokémon X en Y Pokemon nieuwsbrief.

Clash

15 photos of the "Pokemon x en y Pokedex"

Pokemon X En YPokemon X En Y Elite VierPokemon X En Y TekensPokemon X En Y AnimePokemon X En Y BeoordelingPokemon X En Y Episode 1Pokemon X En Y SpelPokemon X En Y WalkthroughPokemon X En Y GbaPokemon X En Y EmulatorPokemon X En Y EpisodesPokemon X En Y PokedexPokemon X En Y StartersPokemon X  En Y RomPokemon X En Y Legendenboeken

Related posts of "Pokemon x en y Pokedex"

pokemon alpha saphir

Pokemon alpha cadeau saphir mystère

Pokemon alpha saphir Plot Pokémon Rubis et Saphir Alfa Omega est fondamentalement le même que le rubis et le saphir, avec quelques modifications. Les joueurs commencent leur voyage dans la ville Littleroot où la famille était installée dans la région de Johto peu après le père du joueur, Norman, un chef de file est devenu...

pokemon platinum

Pokemon Platinum cheat codes

Pokemon platinum Een nieuwe 3D Pokémon avontuur vol onzichtbare Pokémon werd uitgebracht in het leven! Pokemon X en Y staat voor een nieuwe generatie van Pokémon en neemt spelers op een opwindend nieuw avontuur in de 3D-weergave. U kunt gaan op de weg als een man of een vrouw, en je kunt kiezen hoe de...

pokemon natuur

Pokemon aard en kenmerken

Pokemon natuur Natures maken deel uit van wat elke Pokémon unieke van elkaar maakt. Ze worden willekeurig toegepast op elke Pokémon op het ontvangen of te vangen. Elk van de 25 aard, met uitzondering van vijf, zal men Base Stat verhogen met 10% met minder andere Base Stat met 10%. Tijdens het bekijken van je...

pokemon trading card game

Pokemon trading card game online android

Pokemon trading card game Spelers kruipen in de huid van een Pokémon trainer en hun Pokémon met behulp van zijn tegenstander om te vechten. Spelers spelen Pokémon op het veld en de aanval van je tegenstander Pokémon. Een Pokémon die genoeg schade geslagen hebben geleden, en de speler die de vissen geëlimineerd heeft een prijs...

Clash
Clash
!-- Histats.com START (aync)-->